Om oss

Om oss

Ekonomikoll drivs av Ingela Pergren som har arbetat med administration, bokföring och löner under mer eller mindre hela sitt yrkesverksamma liv.

Vi har erfarenhet från många olika branscher, t.ex. bygg, transport, livsmedel, hälsa, flygbolag, m.m.

 

Vi fortbildar oss löpande för att på så sätt hålla oss uppdaterade med nya lagar och regler när det gäller redovisning och skatt. Vi strävar efter att arbeta kostnadseffektivt med Er företagsekonomi.

Vi hjälper företag inom alla verksamhetsområden att strukturera sina rutiner och ger dem möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår ambition är att verka i nära samarbete med kunden.

Kvalitet och personlig service är det viktigaste för oss.

Vi har ett nära samarbete med Lazill Ekonomi och Förvaltning och Toth Redovisning som sitter i samma lokaler.

 

•Vi är en ekonomikonsultbyrå som specialiserat oss på helhetlösningar för små och medelstora företag. Det vi inte vet tar vi reda på!

 

•Vi sköter hela eller delar av ditt bolags ekonomi och administration – från löpande redovisning till bokslut, löner, rapporter och deklarationer. Inget uppdrag är för litet - inget uppdrag är för stort.

 

•Vi erbjuder ett stort antal tjänster som vi sedan skräddarsyr för just ditt företags behov.

 

•Vårt mål är att adminstrationen och ekonomi för ditt företag ska vara så kostnadseffektivt som möjligt, med minsta möjliga ansträngning från er sida, så att ni får tid att fokusera på det ni är bra på.

info(a)ekonomikollab.se Ekonomikoll 100 AB 070-215 83 48